vineri, 22 iunie 2012

Nicicum.

Sa zicem ca dupa vreme indelungata a aparut. Acel ceva, sau un ceva din celelalte ceva-uri pe care tot ti le doreai. 
What 'bout now?
Te intrebi.. oare cum va fi?
Te intrebi.. oare ce voi face?
Te intrebi.. dar acum? acum ce fac?
Te intrebi.. oare e bine?
Te intrebi.. oare voi face la fel ca atunci?
Si inchei in cele din urma: "Va fi bine..." 
Oare?
Nu pot sa iti spun daca va fi bine insa cu siguranta va fi un alt ceva, un alt ceva din toate celelalte pe care inca mai ai de intalnit, intrebat, intampinat, descoperit.
Acum te invit sa te indepartezi putin de acel ceva, nou(in viata, sau in viata ta?) de altfel, sa te situezi putin la indepartare si sa te observi. Sa te observi pe tine, starea ta, modul in care ai reactionat, modul in care zambetul ti-a nazarit pe fata, modul in care ochii s-au facut mari, ei si toate acele lucruri.. marunte.. Mergi la 2 pasi, nici in dreapta, nici in stanga, nicicum
Te voi intreba peste cateva zile daca ai simtit ceva.

ps. esti observator, remember! (esti, nu?)

luni, 18 iunie 2012

Sarcastic mister know it all.

Pana la urma nu a fost asa greu...
Pana la urma Universul, stii, remember, Punctul C, iti rezerva, schimba, descopera drumul in modul cel mai bizar, ininteligibil, misterios.. si sarcastic.. 
Asa ca, nu te teme! Nu te mai teme!
Esti pe calea cea buna, calea de acum e doar o alta fata a celei pe care iti doresti nespus sa o intalnesti candva. Ca si cuburile Rubik, ca si puzzle-urile, ca si noi oamenii.. 
Fiecare piesa face parte din piesa finala, ceea ce nu o face nicidecum buna sau mai putin/deloc "buna", ci doar existenta, iar fara ea, raman 43.252.003.274.489.856.000 posibilitati si poate doar ceva neterminat.. oare ce anume?