joi, 19 iulie 2012

Like the king that's dead.

Sa zicem ca avem cateva cuvinte.. cateva.. putine de tot.. nu stim unde sa le cautam dar le cautam.
Timp.
Timpul nu este relativ. Timpul este timp. Timp.
Se duce... constati in fiecare zi cand te trezesti dimineata mai obosit decat ieri (si nu intotdeauna de la factori declansatori psihostresori), cand constati ca tatalui tau i-au aparut mai multe fire de par alb decat ti-l imaginai in copilarie ca va ajunge la batranete (batranetea pe care ti-o imaginai in copilarie), cand azi constati ca ai uitat putin, putin, din sirul zilelor si intrebi nebun: 'ce zi e azi? ce zi e azi?", te grabesti de multe ori... nu-i nimic..
Timp.
Timpul care iti suna dimineata si iti spune trezeste-te, este timpul sa.. ?
La ce este bun timpul?
Oare unde ne trimite el.. ? Pe ce cai ne atrage si ne indeamna...?
Ce drum ne atentioneaza, oare, ca se termina.. sau ca un altul incepe?
Timp.
Cum arata el.. ? Timp. El trece. Trece. Trece...
Cum arati tu...? Tu. Tu. Tu... Se schimba putin perceptia.. pentru ca tu depinzi de Punctul C. Si de...(ce oare?)?Pe cand in jurul tau miscarea este perpetua si ciclica, tu esti pozitionat pe stagnare, pentru ca daca ti-ai spus candva ca oamenii se schimba, ei, tin sa te anunt ca schimbarea ta este luata ca singura permanenta din propria ta viata, nu si cea a Universului. Punctul C sa il luam ca pe un timp neutru, poate nu i-ar pasa in mod deosebit de tine, poate, imi place sa cred ca ii pasa, macar cateodata, punctul C iti este indeslusibil, asa ca nu ii poti atribui vina ta, esecul tau ori succesul, ori chiar Viata. El este punctul C. C. C... Merge...
Tu, aici-acum, te schimbi. Eu te conditionez pentru aceasta schimbare, e o permanenta, pentru ca se va repeta la infinit, si luam repetarea astfel ca o permanenta.
Cum te simti?
Avem o ecuatie cu Timp - Tu - Punctul C.
2 sunt permanente. Una, din pacate, nu. Ceea ce modifica putin rezultatul..
Ma intreb care?

Oare Timpul? Vei spune: "Cum? Doar este infinit!"
Dar, te invit sa intelegi/accepti ca exista o semnficativa diferenta intre Permanent si Infinit.
El poate (POATE) fi infinit, dar existenta ta, din pacate, nu..  now here's your answer.. enjoy it..

- Si pentru postul anterior, ti-am spus mai sus ca eu te schimb, te conditionez.

Ai auzit de Sistem de Valori/Convingeri. Sa zicem ca ma folosesc de Sistemul tau ca sa iti arat partea pe care tu, adesea, omiti sa descoperi, ce e mai departe de... nu prea te intrebi, dar, nu-i nimic.. (sau este?)